DvDv WEBAPP FEJLESZTÉS HONLAP WORDPRESS WEBGL

DvDv WEBAPP FEJLESZTÉS

WebApp a világháló svájci bicskája…

WebApp a világháló svájci bicskája…

DvDv szabaduszó WebApp fejlesztő

WordPress?!

Webapplikáció?!

A Webfejlesztés rohamos tempóban változik napról napra. Mára egy olyan iparággá nőte magát, ahol már már a fejlesztők sem tudnak mindig eligazodni a rengeteg különböző keretrendszerek és könyvtárak között. Egy kifejezeten komoly feladattá vált, hogy a szakemberek naprakészek legyenek az újabbnál is újabb technológiákkal kapcsolatban. Ennek köszönhetően szakszerű tanácsot és eligazítást tudnak adni a sokszor laikus ügyfélszámára, aki nem mindig tudja pontosan, hogy a megálmodott termékéhez pont melyik keretrendszer lenne a legmegfelelőbb…legalábbis elméleti síkon.

Webapplikációk bonyolult világa

A valóságban ennek az igen komoly és nehéz döntésnek a meghozatalakor egyetlen tényezőt vesznek a kivitelezők figyelembe, ami nem más mint a költséghatékonyság. Viszont sajnos nem az ügyfél számára a legköltséghatékonyabb megoldás hanem a kivitelező cég számára.

Végeredményben a szoftver fejlesztés világában nincsennek lehetetlenek. Bármit létre lehet hozni bármivel csak a kérdés megmarad, hogy hosszútávon melyik az a módszer, amivel a termék a legjobb körülmények között tud operálni.

Honlap fejlesztés máshogy

Nem szeretnék álszent lenni és azt mondani, hogy én minden alkalommal az ügyfél számára a legjobb döntéseket hozom ha honlap, webapplikáció vagy applikáció fejlesztésről van szó. De szabadúszóként rá vagyok kényszerítve egy más fajta üzletpolitikát kövessek. Nem tudok elbújni egy nagy méretű megbízható cég külseje mögé. Ezért kénytelen vagyok őszinte kommunikációt és a lehető legkörültekintőbb szolgáltatást nyújtani. Ami hosszútávon a megbízóimnak és számomra és nyereséges tud lenni.